Kriton Curi'de müzik ve söyleşi

Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi Müzik Komitesi’nin düzenlediği “Müzik ve Söyleşi” etkinliğinin konuğu TRT sanatçısı Ayşe Taş oldu

19 Mayıs 2016 - 15:02
Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi Müzik Komitesi’nin düzenlediği “Müzik ve Söyleşi” etkinliğinin konuğu TRT sanatçısı Ayşe Taş oldu. Şef Caner Bakır’la söyleşi yapan sanatçı “Ayşe Taş olmamda Ziya Taşkent, Selahattin Altınbaş, Sahir Konakçı’nın çok emeği var” dedi. Sahne kıyafetlerini kendisi diken Ayşe Taş, Güz Gülleri, Mahsun Gönül, Suya Gider Su Testisi Elinde, Hüma Kuşu, Yeşil Ördek gibi eserleri seslendirdi.

“BİZİM OBJEKTİFİMİZDEN”
Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi’nde Görsel Etkinlikler Komitesi’nin hazırladığı “Bizim Objektiflerimizden” konulu slayt gösterisi vardı. Sunumu komite üyelerinden Güray Kurt yaptı. Marmara, Ege ve Akdeniz’de yaptığı geziler sırasında ilginç buldukları manzaraları, tarihi yerleri ve eserleri fotoğraflayan komite üyeleri Güray Kurt, Serap Ürgüplü, Nihat Yıldız, Zühal Özaydın, Yücel Müftüoğlu ve Mehmet Karabulut’un bu fotoğrafları slayt gösterisi ile Kriton Curi Parkı gönüllülerine ve mahalleliye gösterildi.

ARŞİV