Kriton Curi'de 'Örgü Örme Günü'

Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi’nde Lokal Komitesi’nin düzenlediği “örgü örme günü” mahalleli ve gönüllüler tarafından büyük ilgi gördü.

26 Kasım 2015 - 13:48
Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi’nde Lokal Komitesi’nin düzenlediği  “örgü örme günü”  mahalleli ve gönüllüler tarafından büyük ilgi gördü. Mahalleli ve gönüllüler yanlarında getirdikleri şişler ve rengârenk yünlerle çeşit çeşit atkılar, bereler, şapkalar ördü. Salonu dolduran konuklar hem ellerini hem de dillerini konuşturdular. Neşeli bir ortamda üretilen yünlü eşyaların engelli okulu öğrencilerine ve huzur evlerindeki yaşlılara hediye edilmesi kararlaştırıldı. Konuklar çaylarını yudumlarken bol bol sohbet ettiler, şarkılar söylediler. Gönüllü evi Başkanı Nevin Toprakseven katkılarından dolayı tüm konuklara ayrı ayrı teşekkür etti.
“DENGE” KONUŞULDU
Kriton Curi Parkı Gönüllüleri’nin bu haftaki etkinliklerinden biri de Yaşam Koçu Erim Ergün’ün katıldığı “İç çatışmalarımızdan dengeye geçiş” konulu söyleşiydi.
Erim Ergün, insanın kendi içine dönmesi, kendisi ile yüzleşebilmesi için meditasyon tekniklerinden  en az birini  yapmasının  gerekliliğini vurguladı. Okunacak en iyi kitabın insanın kendisi olduğunu söyleyen Ergün, “dünyada değişim sürdüğü müddetçe insanın kendini tanıması mümkün olacaktır” dedi. Ergün, hayatın yaşanan anların toplamı, geçmişin ise zihnin yarattığı bir hikâye olduğunu belirtti.

ARŞİV