Kriton Curi'de yoğun günler

Kriton Curi Parkı Gönüllüleri faaliyet döneminde etkinliklerine yoğun bir şekilde devam ediyor, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın güzel örneklerini gerçekleştiriyorlar.

13 Mart 2013 - 10:54
 
Kriton Curi Parkı Gönüllüleri faaliyet döneminde etkinliklerine yoğun bir şekilde devam ediyor, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın güzel örneklerini gerçekleştiriyorlar. Son dönemde Kriton Curi Parkı’nda ihtiyaç sahibi engellilere 4 adet akülü tekerlekli sandalye teslimi yapıldı, 11 adet panel verildi. Sosyal Aktiviteler Komitesi’nin tespit ettiği okul ve öğrencilere akıllı tahtalar, kitap, kırtasiye malzemeleri, oyuncak ile çeşitli mefruşat ürünleri temin edildi. Yine 15 ailenin erzak ihtiyaçları, kıyafet ile bir ailenin birikmiş elektrik borçları ödendi.
14 Şubat sevgililer günü ile 8 mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde mahalleli ile birlikte kutlandı. Havanın güzel olması nedeni ile gönüllülerle Gözdağına gidilerek eğlenceli saatler geçirildi. Kültürel etkinlikler kapsamında Caddebostan Kültür Merkezinde Tiyatro Komitesinin “Ortaya Karışık” adlı skeçlerden oluşan tiyatro oyunu katılımcıların beğenisini topladı. Ayrıca tüm gönüllülere ve mahalleliye Kadıköy Belediyesi’nin Hizmet Birimleri gezdirilerek Kadıköy Belediyesi’ni yakından tanıma imkanı sağlandı.
 

ARŞİV