Kupa Destek Hizmetler Müdürlüğü'ne gitti

Kadıköy Belediyesi birimleri arasında bu yıl da düzenlenen birimlerarası futbol turnuvası heyecanlı geçen maçlara sahne oldu...

07 Haziran 2012 - 14:41
Kadıköy Belediyesi birimleri arasında bu yıl da düzenlenen birimlerarası futbol turnuvası heyecanlı geçen maçlara sahne oldu. 3 Mayıs-1 Haziran 2012 tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi Halı sahalarında oynanan maçlar sonunda finale Destek Hizmetler Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü yükseldi.
ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ
Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, başkan yardımcıları, belediye çalışanları ve bölge sakinlerinin de oluşturduğu kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği final maçı nefes kesen mücadeleye sahne oldu. İki takımın da finali hak eden bir performans sergilediği maçın normal süresi 2-2 berabere tamamlandı. Kural gereği penaltılara geçildi ve Destek Hizmetler Müdürlüğü penaltıları gole çevirerek maçtan ve turnuvadan birimler futbol turnuvasının şampiyonu olarak çıkmasını bildi. Şampiyonluk kupasını Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Tanyol’dan alan Destek Hizmetler Müdürlüğü takımının sevinci görülmeye değerdi.
KUPAYA MALİ HİZMETLER DAMGA VURDU
Mali Hizmetler Müdürlüğü futbol takımı kupayı alamasa da gol krallığı, en iyi kaleci gibi unvanlara sahip sporcuları bünyesinde topladı. Turnuvanın gol kralı Tekin Tura oldu. Hukuk İşleri Müdürlüğü takımı ise en centilmen oyuncu ödülünü kazandı.

ARŞİV