Kurbağalıdere meclis gündeminde

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyesi Mesut Kösedağı, Kurbağalıdere'nin ıslahı projesinin 2 buçuk aydan önce tamamlanmasının imkansız olduğunu söyledi.

02 Kasım 2015 - 09:26
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyesi Mesut Kösedağı, Kurbağalıdere'nin ıslahı projesinin 2 buçuk aydan önce tamamlanmasının imkansız göründüğünü, projenin atıksu deşarjı ile ilgili kısmının ise 4-5 aydan önce bitirilmesinin mümkün olmadığını söyledi.
Mesut Kösedağı, Kurbağalıdere'de yürütülen ıslah çalışmalarına ilişkin olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı oturumlarında gündem dışı söz aldı. Kurbağalıdere'nin ıslahı sorununun sadece Kadıköy'ün değil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin "prestij sorunu" olduğunu belirten Kösedağı, "Projenin atıksu deşarjı ile ilgili kısmının 4 ile 5 aydan önce bitirilmesi mümkün görünmemekte" diye konuştu.
Mesut Kösedağı'nın eleştirileri üzerine söz alan AKP Grup Başkanvekili Abubekir Taşyürek, Kurbağalıdere'de ilerleme olduğunu ve derenin eskisi gibi kokmadığını söyleyerek, "Bugün gelinen noktanın, aslında teşekkür edilecek bir nokta olduğunu söylemek gerekiyor" diye konuştu.

ARŞİV