Liglerde mücadele devam ediyor

Süper Amatör’de üzücü sonuçlar alınmaya devam ediyor. Genel olarak bu hafta takımlar için olumsuz geçti diyebiliriz...

21 Aralık 2011 - 10:39

Süper Amatör’de üzücü sonuçlar alınmaya devam ediyor. Genel olarak bu hafta takımlar için olumsuz geçti diyebiliriz...

İstanbul Süper Amatör Lig’deki takımlarımızın bu hafta da yüzü gülmedi. 15. Hafta müsabakalarında 1. Grup’ta yeralan Bostancıspor, grubun 34 puanla ikinci sırada yer alan güçlü ekibi H. Edip Adıvar’a Alemdağ Stadı’nda oynadığı deplasman maçında 3-1 mağlup oldu.
Ataşehir Bakırköy Belediye Sahası’nda oynanan maçta B. Trakya’ya 3-1 yenildi.
İÇERENKÖY İ.Y. 3 – 1 FİKİRTEPE D. PINAR
İstanbul 1. Amatör Liglerindeki mücadeleler de tüm hızıyla sürüyor. 1. Amatörlerde 14. Hafta maçları yapıldı.
14. grupta yer alan ekibimiz Hilalspor evinde Yoncaspor ile oynadığı maçta 3-0 yenilerek ağır bir yara aldı. Zira Hilyalspor ile ikinci sıradaki Kaynarca ile olan puan farkı, Kaynarca’nın son maçını kazanmasıyla 7’ye yükseldi. 1. sırada 34 puanla Pendikgücü, 2. sırada 29 puanla Kaynarca yer alıyor. Hilalspor ise 22 puanla üçüncü sırada.
15. grupta ise Koşuyolu haftayı maç yapmadan fakat 3 puanla kapadı. Çünkü rakibi İst. Darülaceze’yi 3-0 hükmen yendi. Koşuyolu grubunda 15 puanla 6. sırada yer aldı.
16. grupta Ataşehir İ.Y. son maçında gol şov yaptı. Rakibi Mesudiye’yi 4-0 ile geçti. Farklı galibiyetle Ataşehir İ.Y. 34 puanla liderliğini sürdürdü. Güçlü ekibi grupta 31 puanla Sultanbeyli yakın takip ediyor.
17. grupta bölge takımlarımızın maçı heyecanlı bir hafta sonu yaşattı. İçerenköy İ.Y. ile karşı karşıya gelen Fikirtepe D.P. güçlü rakibine deplasmanda 3-1 gibi net bir skorla yenilerek taraftarlarını üzdü. İçerenköy aldığı galibiyetle puanını 19’a yükselterek, 22 puanda kalan Fikirtepe’nin ardından 4. sıraya yerleşti.
YELDEĞİRMENİ İLK ÜÇTE
18. grup bölgemizin en fazla takımının yeraldığı gruplardan. Yel değirmeni, Kozyatağı ve Taçspor bu grupta yer alıyor. Ancak en başarılı grafiği Yel eğirmeni çiziyor. Zira ekip son maçını Altınordu karşısında hükmen kazandı. Puanını 24’e yükselten Yeldeğirmeni’nin liderle arasında 7, ikinciyle 1 puan fark var.
Kozyatağı ise evinde Şile Yıldızı’na 3-0 yenilirken, Taçspor haftayı maç yapmadan geçirdi. Grupta Taçspor 6., Kozyatağı ise 7. Sırada yer alıyor.

ARŞİV