Lionlar, Ataşehir'de ağaç dikti

Lions 118 Y Anadolu Yakası Federasyonu, çevre adına önemli bir adım attı. Lionlar, geçtiğimiz hafta Ataşehir’de kendilerine tahsis edilen alana 220 ağaç diktiler.

14 Nisan 2011 - 11:22

Lions 118 Y Anadolu Yakası Federasyonu, çevre adına önemli bir adım attı. Lionlar, geçtiğimiz hafta Ataşehir’de kendilerine tahsis edilen alana 220 ağaç diktiler.
Parkın açılış kurdelesini Türkiye’yi ziyaret eden Lions Dernekleri Uluslararası Başkanı Ln. Sid Skruggs, Konsey Başkanı Erim Erinç, Genel Yönetmen Ln. Rıdvan Eyüboğlu ve Uluslarası Direktörü Ln. Hayri Ülgen birlikte keserken, kalabalık bir Lion topluluğu ve yöre halkı da oradaydı.
Ataşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen alana ağaç dikip, konuşma yapan Uluslararası Başkanı Skruggs, böyle bir alanı çevreye kazandırdığı için tüm Anadolu yakası Lionlarına teşekkür etti ve “Lionların görevi insani değerlerin yüceltilmesine öncülük edip, htiyacı olan herkese hizmet etmektir” dedi. Başkan Skrugss, daha sonra yine 118 Y Lionları’nın yaptırdığı Engelliler İş Okulu’nu ziyaret ederek, 100’e yüze yakın engelli gencin değişik iş kollarında eğitim gördüğü sınıfları dolaştı ve “Böyle bir eğitim okulu kazandırdığınız için hepinizi candan kutluyorum” dedi. Genel Yönetmen Ln. Rıdvan Eyüboğlu da yararlı olan her projeyi devam ettireceklerini, eğitime, çevreye ve gençlere çok önem verdiklerini vurgulayarak, daha nice faydalı projeler üreteceklerini sözlerine ekledi.
Ataşehir Belediyesi’nin, Uluslararası Lions Dernekleri 118 Y Anadolu Yakası Yönetim Merkezi’ne tahsis ettiği arazide zemin düzenlemesi yapılıp, etrafı çitlerle çevrilerek, çevre sakinlerine nefes alabilecekleri bir alan yaratıldı.
Parkın yapım masraflarının tamamını Lions Anadolu Yakası dernekleri üstlendi.


.
 


ARŞİV