Lions 118-Y Anadolu Yakası'nda devir-teslim töreni

Uluslararası Lions Kulüpleri’nin 118-Y Anadolu Yakası Federasyonu yeni hizmet dönemine törenle başladı.

10 Ağustos 2011 - 14:22

Uluslararası Lions Kulüpleri’nin 118-Y Anadolu Yakası Federasyonu yeni hizmet dönemine törenle başladı.

 


Geçtiğimiz hafta Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleştirilen bir törenle, Uluslararası Lions Kulüpleri’nin 118-Y Anadolu Yakası Federasyonu yeni hizmet dönemine başladı.
Devir-teslim töreninin de yapıldığı, kokteylle başlayan geceye katılım yoğundu. Geçen dönem genel yönetmeni Rıdvan Eyüboğlu’nun duygusal konuşması, 2011-210 dönemi Genel Yönetmeni Ln. Leman Taşkın’ın kürsüye gelip plaket çakması ve konuşması gecenin en anlamlı anlarıydı. Yeni dönem yönetim kurulunun da hazır bulunduğu gecede renkli görüntüler vardı. Hizmet bayrağını devralan yönetmen Ln. Leman Taşkın kürsüye gelerek hizmet konusunda emeği geçen tüm arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başladı:
“Atatürk ilkelerinden kopmadan çağdaş Türk vatandaşları olarak biz Lionlar, geçen dönemlerde olduğu gibi, engellilere, çevreye, gençlere duyarlı olan ve ihtiyaç duyulan her dalda hizmeti esirgemeden, özellikle eğitime katkı bağlamında üniversite öğrencilerine burs verilmesine devam edeceğiz. Bilindiği gibi Lionlar olarak yılda 200’ü aşkın üniversiteli gence burs veriyoruz. Ataşehir’de 100 civarında engelli gencin mesleki eğitim gördüğü bir okul açıp, her türlü araç-gerecini temin ettik. Kalp Vakfı, Göz Nur Vakfı ve Böbrek Vakfı gibi vakıfları da hayata geçirdik, bu vakıflar hizmet vermeye devam ediyor.”
Bu yıl çağın hastalığı olarak nitelendirilen Alzheimar hastalığı konusunda da çalışmalar yapacaklarını belirten Taşkın, ihtiyacı olan hastalara hizmet götüreceklerini söyledi. Taşkın, yönetim yönetim kuruluna güvendiğini, el birliğiyle başarılı bir hizmet dönemi geçireceklerine inancının tam olduğunu da vurguladı.


 


ARŞİV