Liseliysen ve müzik yapıyorsan…

“Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması”, bu yıl da liseli müzisyen adaylarına yeni kapılar açmaya hazırlanıyor.

23 Ocak 2015 - 11:58
Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions, Liselerarası Müzik Yarışması’nın 18. yılında da gençleri sahneye davet ediyor. Yarışma için 81 ildeki yaklaşık yedi bin liseye “Yarışmaya katıl” çağrısı yapıldı ve ülkemizin tüm liselerine açık olan yarışmanın heyecanı, şimdiden gençleri sardı. Okullarında kurdukları orkestralarla çalışmalara başlayan yetenekli müzisyen gençlerin hedefi, yarışmada okullarını en iyi şekilde temsil etmek ve bu senenin büyük ödüllerini kazanmak.


FİNAL MAYIS AYINDA
Yarışmada icra dalı birincisi her sene olduğu gibi tam teçhizatlı bir müzik stüdyosunun sahibi olurken, bu yıl ilk kez tüm dallarda dereceye giren liseli ekipleri, cazip para ödülleri de bekliyor. Elemeleri, Mart ayında İzmir, İstanbul ve Ankara ‘da yapılacak olan 18. Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nın büyük finali, Mayıs ayında İstanbul’da gerçekleşecek. Geçen yıl, tüm ülkeden 40 lisenin yarışmaya katıldığı ve 2134 öğrencinin genç sanatçılar olarak sahne aldığı yarışmada, Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi birinciliği göğüslemişti.  
Detaylar için www.vodafonefreezone.com adresi ziyaret edilebilir.

ARŞİV