Mahalle gezileri devam ediyor

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun her hafta bir mahalleyi gezip esnaf ve mahallenin sorunlarını yerinde tespit edip çözümler üretmek için başlattığı mahalle gezileri devam ediyor

13 Ekim 2016 - 13:36
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun her hafta bir mahalleyi gezip esnaf ve mahallenin sorunlarını yerinde tespit edip çözümler üretmek için başlattığı mahalle gezileri devam ediyor. Nuhoğlu geçtiğimiz hafta Suadiye ve Caddebostan mahallerini gezerek esnaf ve mahallelinin sorunlarını dinledi. Mahalle gezisi sonrası Caddebostan Kültür Merkezi’nde bir toplantı düzenleyen Nuhoğlu, Kadıköy Belediyesi’nin hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelere Kadıköylülerle birlikte karar verildiğini hatırlatan Aykurt Nuhoğlu “Stratejik Plan toplantıları ile belirlediğimiz 52 projenin büyük bir bölümünü hayata geçirdik. Karikatür Evi’miz açıldı. İki tane yuvayı hizmete açıyoruz. Etüt merkezlerimize bir yenisini ekledik. Gençlik Sanat Merkezi’ni açıyoruz. Her yaştan Kadıköylü için hazırladığımız projeler adım adım hayata geçiyor” dedi.
Aykurt Nuhoğlu belediye hizmetleri hakkında bilgi verdikten sonra mahallelinin sorularını yanıtladı. Öneri ve taleplerini dinledi.

ARŞİV