Mahalle Gönüllüleri Buluşması

Mahalle Gönüllü Buluşması’nın bu seferki durağı Feneryolu Mahallesi, Merdivenköy Mahallesi ve Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi oldu

16 Nisan 2015 - 16:21
Mahalle Gönüllü Buluşması’nın bu seferki durağı Feneryolu Mahallesi, Merdivenköy Mahallesi ve Kriton Curi Parkı Gönüllü Evi oldu.
Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Aykurt Nuhoğlu ve Kadıköy Belediyesi Meclis üyelerin de katıldığı toplantılara gönüllüler ve mahalleli yoğun ilgi gösterdi. Başkanı Nuhoğlu, toplantıda “Kadıköyümüz için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın sorunlarını, belediyemiz görev ve yetki alanları çerçevesinde çözmeye gayret sarf ediyoruz. Gönüllülere de bu kıymetli etkinlikleri nedeniyle teşekkür ederiz. Gönüllüler ve Kadıköy Belediyesi eşgüdümlü çalışmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini vermektedir.” dedi. Toplantı, sorunların ve çözüm yollarının beraberce konuşulmasıyla devam etti.
SONRAKİ DURAK MODA
Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi’nin gönüllülerle mahalleliyi kaynaştırmak, mahalleliyi gönüllü evlerindeki sosyal faaliyetlere davet ederek sosyal birlikteliği sağlamak, Kadıköy Belediyesi hizmetlerini tanıtmak, mahallenin ve mahallelinin sorunlarını dinlemek ve çözüme kavuşturmak, gönüllü çalışmalarına katılımı sağlamak amacıyla düzenlediği toplantının bu haftaki son durağı Moda Gönüllü Evi’ydi. Toplantıya vatandaşlar ve gönüllüler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeleri Feray Sevil Tos, Canan Akçınar, Damla Toprak, Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Ayşen Gürer, Caferağa Mahallesi Muhtarı Zeynep Ayman ile mahalle meclisi üyeleri de katıldılar.
Toplantıda Moda’nın tüm sorunları Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerince Kadıköy Belediye Başkanlığına bildirmek üzere not edildi. Gönüllü Evi Başkanı Mine Kalkan Ayan, Kadıköy Belediyesine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek “Amacımız mahallemize hizmet etmek, bu amaçla gönüllülerimizi, vatandaşlarımız bir araya getirerek sorunlarımızı çözmeye gayret ediyoruz” dedi.
 

ARŞİV