Mahalleli ve Gönüllü Buluşmaları

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri ile mahalle sakinlerini buluşturan toplantılara devam ediliyor

30 Nisan 2015 - 11:27
Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri ile mahalle sakinlerini buluşturan toplantılara devam ediliyor
 
Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri, “Mahalleli – Gönüllü Buluşmaları” kapsamında mahalle sakinleri ile biraraya geldi. Yoğun katılımın olduğu Gönüllü Evi’ndeki toplantıda Koşuyolu Mahallesinin sorunları konuşuldu.
Toplantıya Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadıköy Belediyesi Meclis üyeleri Aydoğan Dülger, Feray Sevil Tos ve Gönüllü Merkezi Müdürü Engin Baran da katıldı. Meclis üyeleri mahallelinin sorunlarını dinleyip Kadıköy Belediye Başkanlığına iletmek üzere not aldılar.
Mahalleli – Gönüllü Buluşması’nın ikinci durağı Kadıköy Belediyesi Acıbadem Gönüllü Evi oldu. Toplantıda Acıbademlilerin şikâyet ve önerileri dinlendi. Mahallenin sorunlarını dinleyen meclis üyeleri Feray Sevil Tos ve Aydoğan Dülger “Taleplerinizi Başkanlığa bildireceğiz ve sorunlarınız çözüme ulaştırılıncaya kadar takipçisi olacağız.” dediler. Acıbadem Gönüllü Başkanı Neşe Uçak da bir yıllık faaliyeti mahalleliye slayt eşliğinde sundu.
 
NUHOĞLU DA KATILDI
Mahalleli – Gönüllü Buluşması’nın son durağı Zühtüpaşa ve Fenerbahçe Mahalleleri oldu. Toplantıya, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı.  Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve mahallelinin sorunlarını yerinde inceleyerek çözüm girişimleri başlatan Başkan Nuhoğlu, birinci görevlerinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu söyledi. Nuhoğlu, mahalle sakinlerinin şikayet veya önerilerini dinleyerek “Kadıköylülerin daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşamaları için gereken her türlü çabayı gösteriyoruz . Yetki alanımız içerisindeki iş ve işlemlerle ilgili elimizden geleni yapıyoruz. Diğer konularda da sorunların çözümü noktasında vatandaşımızın yanında olacağız” dedi.

ARŞİV