Manu Chao 29 Ağustos'ta Kalamış'ta

Dünyaca ünlü sanatçı Manu Chao, 29 Ağustos’ta Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Kalamış Yaz Festivali’nde sahne alacak. Chao’nun Kalamış’ta gerçekleştireceği konserin biletleri satışa çıktıktan sonra iki gün içinde tükendi

03 Ağustos 2023 - 09:38

Kadıköy Belediyesi, her yıl yaz aylarına damgasını vuran Kalamış Yaz Festivali’nde bu yıl dünyaca ünlü bir sanatçıyı ağırlayacak. Dünya müziğinin kült ismi, İspanyol asıllı Fransız sanatçı Manu Chao, 10 yıllık bir aradan sonra Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Kalamış Yaz Festivali için yeniden İstanbul’a geliyor.

BİLETLERİ TÜKENDİ

29 Ağustos Salı günü saat 21.00’de Kalamış Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek konserin biletleri, 1 Ağustos'ta satışa çıktı, 2 Ağustos'ta tükendi.  

Festival, 10 Eylül’e kadar sürecek

Kadıköy Belediyesi’nin 7 Temmuz’da Kalamış Atatürk Parkı’nda başlattığı Kalamış Yaz Festivali ikinci ayına girdi. Kalamış’ta festival coşkusu, birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı konserler ve sinema tarihine damgasını vuran çok özel filmlerle Ağustos ayında da tüm hızıyla sürecek. Kadıköy Belediyesi, her yıl yaz aylarına damgasını vuran Kalamış Yaz Festivali’nde bu yıl dünyaca ünlü bir sanatçıyı ağırlayacak. Dünya müziğinin kült ismi, İspanyol asıllı Fransız sanatçı Manu Chao, 10 yıllık bir aradan sonra Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Kalamış Yaz Festivali için yeniden İstanbul’a geliyor.

 

 


ARŞİV