M.E. Marmara Akademi yemekte buluştu

Sezonun ilk maçını galibiyetle tamamlayan Kadıköy’ün voleybol profesyonel ikinci ligindeki takımı M.E. Marmara Akademi’de moraller yerinde.

17 Kasım 2016 - 14:21
Mustafa SÜRMELİ
Sezonun ilk maçını galibiyetle tamamlayan Kadıköy’ün voleybol profesyonel ikinci ligindeki takımı M.E. Marmara Akademi’de moraller yerinde. Takım oyuncuları, teknik sorumlu ve yöneticiler, kulüp yöneticilerinden Nail Kalender’in geçtiğimiz haftasonu verdiği yemekte bir araya geldi. Kozyatağı’nda bir restaurantta verilen yemekte, Antrenörler Erdem Hangül, Mehmet Yusuf Koray, gelecek hafta oynanacak maçlarla ilgili takımın durum değerlendirmesini yapma fırsatını da bulduklarını belirtirken, sıkı antrenmanların yanı sıra tüm rakiplerin maç videolarını izleyerek maçlara hazırlandıklarını belirttiler.

RAKİPLER MERCEK ALTINDA
İlk hafta zor geçen maçı galibiyetle tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Antrenör Erdem Hangül, “Önümüzdeki maçlar için motivasyonumuz çok iyi. Gelecek hafta oynayacağımız Arnavutköy maçına hazırlanacağız. Yemekten sonra rakibimizin maçlarını videodan izleyeceğiz. Maç analizi yapacağız” dedi. Tecrübeli voleybolcu ve kulüp kurucularından aynı zamanda antrenör Mehmet Yusuf Koray da alt yapı liglerindeki 3 takımın da başarı elde ettiğini, A takımın da başarılı olursa haftayı 4 maçta 4 galibiyetle tamamlayacaklarını belirtti.


ARŞİV