Meclis üyelerinden Paris ve Brüksel ziyareti

Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeleri, hem terörü lanetlemek hem de bir dizi temasta bulunmak için Paris ve Brüksel’i ziyaret etti

04 Aralık 2015 - 10:11
Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeleri, hem terörü lanetlemek hem de bir dizi temasta bulunmak için Paris ve Brüksel’i ziyaret etti
 
Kadıköy Belediye Meclis Üyeleri 26-29 Kasım tarihleri arasında, yoğun güvenlik önlemi ve caddelerinde çok sayıda polis ve askerin devriye gezmesine rağmen terörü lanetlemek, demokrasiden yana tavır koymak için bir dizi temaslarda bulunmak üzere Paris ve Brüksel’deydi.
İlk olarak, Paris Belediyesi heyetiyle bir araya gelen Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeleri, Paris saldırısından dolayı Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun üzüntü ve taziye dileklerini iletti. Ardından tarihi kentin korunması, bütçe, istihdam ve SP yerel politikaları konularında görüş alış verişinde bulunuldu.
Kadıköy Meclis Üyeleri, Paris Belediyesi heyetiyle yapılan toplantıdan sonra, Paris katliamında hayatını kaybedenlerin anıldığı Republic Meydanına giderek çiçek bıraktı, hayatını kaybedenleri andı.
Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeleri ayrıca İklim Zirvesi öncesi kurulan insan zincirine katıldı.
Paris’te gerçekleşen İklim Değişikliği Zirvesi öncesi Belçika’nın başkenti Brüksel’de çevrecilerin eylemine destek veren meclis üyeleri, Kadıköy halkının iklim değişikliği ve küresel ısınmaya karşı hassasiyetini dile getirdi. 

 

ARŞİV