Mehmet Sevim Anıldı

TÜKODER, 6 yıl önce hayatını kaybeden Türkiye tüketici hareketinin önderi, Onursal Genel Başkanı Mehmet Sevim anıldı. Sevim'in Küçükyalı'daki mezarı başında düzenlenen törene, ailesi dostları...

17 Şubat 2011 - 15:19

TÜKODER, 6 yıl önce hayatını kaybeden Türkiye tüketici hareketinin önderi, Onursal Genel Başkanı Mehmet Sevim anıldı. Sevim'in Küçükyalı'daki mezarı başında düzenlenen törene, ailesi dostları ve TÜKODER üyeleri katıldı. Burada bir açıklama yapan TÜKODER Genel Başkanı Av. Şükran Eroğlu, Mehmet Sevim'in kararlılığı ve bitmek bilmeyen enerjisiyle ömrünün son günlerine kadar ülkesi için mücadele ettiğini belirterek, “Bizler ondan çok şey öğrendik, omuz omuza yıllardır sürdürdüğümüz mücadelemize onun bıraktığı yerden devam ediyoruz.
TÜKODER kurulduğu 1990 yılından bu yana ilkelerinden ödün vermeden, kararlılıkla tüketici haklarının lokomotif derneği olarak her yerde ve her zaman tüketici haklarını savunmuştur, savunmaktadır, savunacaktır. Değerli onursal başkanımız, mücadelemizde her zaman bizimledir. Onu unutmadık, unutmayacağız. Sayın tüketiciler bu mücadelede sizlerin desteğiyle güç buluyor, yolumuza devam ediyoruz. Sizleri bir kez daha derneğimize üye olmaya ve bu alanda çalışmaya çağırıyoruz” dedi.
 


ARŞİV