Merdivenköy Gönüllüleri'nin özel konseri

Merdivenköy Gönüllüleri Sağlık, Eğitim, Gezi ve Sosyal Komiteleri ile Soprano Hande Soner Ürben ve öğrencileri katkılarıyla, LÖSEV yararına ortaklaşa düzenledikleri konserler serisinin ilk konseri 26

26 Aralık 2013 - 08:20
Merdivenköy Gönüllüleri Sağlık, Eğitim, Gezi ve Sosyal Komiteleri ile Soprano Hande Soner Ürben ve öğrencileri katkılarıyla, LÖSEV yararına ortaklaşa düzenledikleri konserler serisinin ilk konseri 26 Kasım Salı günü verildi.
 
Gönüllüler ve Kadıköylüler tarafından büyük ilgi gören konserde, şan öğrencileri, Klasik Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Batı müziği ve müzikallerden derlenen repertuvarlarını başarıyla sundular.
Konser sonunda Gönüllü Başkanı Faize Darcan tarafından toplanan bağışlar, LÖSEV görevlisine verildi.
Ayrıca konseri düzenleyen Hande Soner Ürben’e ödülü ve talebelerine teşekkür belgeleri sahnede takdim edildi. Merdivenköy Gönüllü Başkanı Faize  Darcan, izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki konserler serisinin Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde 26 Aralık Perşembe akşamı saat 19.30’da verilecek konserle devam edeceğini söyledi. Darcan, ikinci konserlerinde, Kadıköy gönüllü evleri üyelerini ve Kadıköylüleri görmekten çok mutlu olacaklarını sözlerine ekledi.

ARŞİV