Minik dostlara oyun alanı

Kadıköy Belediyesi’nin, kedi maması markası Felix ile birlikte Özgürlük Parkı’na kurduğu Oyun Evi, kedilerin vazgeçilmez mekânı olmuş durumda. Özellikle yavru kediler buradan çıkmıyor

21 Temmuz 2016 - 15:51
Kadıköy Belediyesi’nin, kedi maması markası Felix ile birlikte Özgürlük Parkı’na kurduğu Oyun Evi, kedilerin vazgeçilmez mekânı olmuş durumda. Özellikle yavru kediler buradan çıkmıyor.
Kadıköy  Belediyesi parklarda yaşayan kedilere özel iki yıl önce yerleştirdiği kedi evlerinden sonra, minik dostlarımız için, Felix mama markası ile birlikte Özgürlük Parkı’na oyun evi yerleştirdi. Özgürlük, Yoğurtçu ve Fenerbahçe parklarına da yeni ahşap kedi evleri eklendi.
Kedilerin bakımını gönüllülerin üstlendiği, aşı ve kısırlaştırılmasını Kadıköy Belediyesi’nin yaptığı evlerin mama ihtiyacını ise Felix karşılıyor. Kediler yeni oyuncaklarını hemen sahiplendi. Hayvan severler ise bu uygulamadan dolayı mutlu.
Özgürlük Parkı’ndaki Felix Kedi Oyun Evi’ni ziyaret edenlere düşüncelerini sorduk. Kızıyla birlikte kedilerin oyun evini gezen ve projeyi çok beğendiğini söyleyen Özgür Yurtsever “Bu firmayı kutlarım. Belediyenin bu anlamdaki çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Daha da yaygınlaştırılması gerekiyor. Kızımız, kedileri çok sevdiği için fırsat buldukça minik dostlarımızı ziyaret ediyoruz.” dedi.
Üsküdar’dan geldiğini söyleyen Nilgün Yurtsever ise “Parka yakın olsak her gün burada olurduk. Daha önce kediler için kendimiz mama getiriyorduk, bu çalışmayla beraber sadece sevmeye geliyoruz. Dilerim ki diğer belediyeler de bu projeyi örnek alır.” şeklinde konuştu.






 

ARŞİV