Moda Gönüllüleri Barış Manço'yu andı

Moda Gönülllüleri, Modalı sanatçı Barış Manço’yu Gönüllü Evi’nde düzenlenen bir programla andı.

13 Şubat 2015 - 10:39
 Moda Gönülllüleri, Modalı sanatçı Barış Manço’yu Gönüllü Evi’nde düzenlenen bir programla andı.

4 Şubat Çarşamba günü düzenlenen anmaya, Manço’nun eşi Lale (Manço) Ahıskalı, Caferağa Mahallesi Muhtarı Zeynep Ayman, tiyatro sanatçısı ve Moda Gönüllüleri Tiyatro Grubu’nun Yönetmeni Seren Fosforoğlu da katıldı. Moda Gönülllüleri THM Korosu Şefi Tümer Avcı, koristleri ile birlikte Barış Manço’nun sevilen şarkılarını seslendirdi, konuklar da şarkılara eşlik etti. Barış Manço’nun  gezileri ve konserleri ile ilgili görseller eşliğinde anılar paylaşıldı. Günün “tatlı” ikramları ise Modalı Kemal Usta’dadı.

MODA’DA SPOR TOPLANTISI
Spor eğitmeni Volkan Budaksal, 29 Ocak Perşembe günü, Moda Gönülllüleri’ne “sporda doğru bildiğimiz yanlışlar”ı anlatı.
Spor ve Sağlık Komitesi tarafından düzenlenen söyleşide konuşan Budaksal, egzersizde çok terlemenin gerekli olmadığını, abartılı egzersizin daha çok yarar sağlamadığını, zayıflama hapları ve enerji içeceklerinin hiçbir yararı olmadığını  belirtti. Dünyamızın çok önemli bir sağlık sorunu olan “obezite” tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu da sözlerine ekleyen Budaksal, gündelik sporun da pek çok yerde bireysel ya da toplu olarak yapılabileceğini vurguladı.
Komitenin bir diğer etkinliği de 5 Şubat Perşembe günü düzenlenen Reiki Master Derya Saka’nın konuk olduğu “Bedensel ve ruhsal şifa” konulu toplantıydı. Saka, dinleyicilere Reiki hakkında ve yararları ile ilgili bilgiler verdi ve konuklara meditasyon yaptırdı. 

ARŞİV