Moda'da yaşarken fikrim çiçek açtı...

Moda Gönüllüleri, 22 Mayıs Pazar günü Moda’da bulunan Muhsin Adil Binal ve Nihat Işık İlköğretim okulları ile Özel Patika ve Özel Bahariye Anaokullarının katılımıyla Moda Çocuk Parkı’nda “Moda’da...

26 Mayıs 2011 - 11:37

Moda Gönüllüleri, 22 Mayıs Pazar günü Moda’da bulunan Muhsin Adil Binal ve Nihat Işık İlköğretim okulları ile Özel Patika ve Özel Bahariye Anaokullarının katılımıyla Moda Çocuk Parkı’nda “Moda’da Yaşarken Fikrim Çiçek Açtı” ana temalı bir çocuk şenliği düzenledi.
Bu okullardan 117 çocuk Moda’da yaşarken çevre konusunda yapılmasını arzuladıkları, dikkat edilmesini istedikleri konuları resimleyerek anlattılar. Moda Gönüllüleri’nin bu resimlerden hazırladığı posterleri şenlik günü davet edilen çocuklar Moda Parkı’nda toprağa törenle diktiler. Özel Patika Anaokulu Çocuk Korosu şarkılarıyla şenliği başlattı ve ardından, şenlik programı Genç Sanatçılar ve Sanatseverler Derneği’nden Grup Parşömen’in konseriyle devam etti. Tiyatro Alkış’ın kukla gösterisini çocuklar büyük bir ilgiyle izledi. Son olarak, Moda Gönüllüleri Koro Şefi Bülent Yüksel, “Nostalji 70” şarkılarıyla Modalıları dansa davet etti. 70’li yılların şarkılarıyla Moda Gönüllüleri ve Moda halkı birlikte dans ederek şenliği renklendirdiler. Moda Gönüllüleri Başkanı Hüseyin Akşen, gelecek sene bu şenliği, Moda’da daha fazla sayıda okulu ve öğrenciyi kapsayarak geleneksel hale getireceklerini müjdeledi.


ARŞİV