Moda'da Gönüllü Semineri

Moda Gönüllü Evi’nde Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Müdürü Engin Baran ile protokol kuralları ve gönüllü evleri konularında söyleşi yapıldı.

14 Nisan 2016 - 16:08
Moda Gönüllü Evi’nde Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Müdürü Engin Baran ile protokol kuralları ve gönüllü evleri konularında söyleşi yapıldı. Engin Baran, gönüllü evlerinin tüm hukuki ve idari yapılanma aşamaları ile gönüllü evlerinin kuruluşlarından itibaren gösterdiği gelişmeleri, eğitim, kültür, sanat, çevre, sağlık, spor konularında ülke çapında önderlik ettiği projeleri, çalışma ve hizmetleri anlattı. Gönüllü evlerindeki faaliyetler, çalışma yönetmeliği, yönetim ve üyelik organizasyonu, komite çalışmaları, görev ve sorumluluklarımız üzerine bilgiler verdi. Moda Gönüllülerinin ürettiği projeler ile herhangi bir ayrım gözetmeksizin Moda halkının, Moda mahallesindeki insanların katılımını sağladığını, aktif gönüllülüğü sağlamanın önemini vurguladı.
Gönüllü Başkanı Ayşenur Atakişi de “Önceliklerimiz kendi içimizde, sürekli katılımcılarımız arasında sosyal dayanışma, saygın, sağlıklı iletişim ve gönül birliğini gerçekleştirebilmek, mutlu olmak. Ve daha iyi bir dünya yaratma şansımız olmasa da daha güzel bir mahalle için katkılarımızı arttırabilmek yeni gönüllülere güler yüzle kapılarımızı sonuna kadar açık tutmaktır” dedi.

ARŞİV