Moda'da sevgi dolu günler

Sevgi Haftası nedeniyle renkli etkinlikler düzenleyen Moda Gönüllüleri, hareketli bir hafta geçirdi.

16 Şubat 2012 - 15:14

Sevgi Haftası nedeniyle renkli etkinlikler düzenleyen Moda Gönüllüleri, hareketli bir hafta geçirdi.

Moda Gönüllüleri’nde etkinlikler devam ediyor. Sevgi haftası etkinliklerinin ilki olan “Sahibinden Az Kullanılmış Aşklar” söyleşisini, avukat, mizah yazarı, besteci ve piyanist Mutlu Yuluğ, Moda Deniz Kulübü’nde yaptı.
6 Şubat Pazartesi akşamı mizah diliyle aşkı ve sevgiyi Modalılar’la paylaşan Yuluğ, güftesi ve bestesi kendine ait olan aşk şarkılarını seslendirdi. Modalılar hem söyleşiye hem de şarkılara eşlik ederek güne renk kattılar.
Mutlu Yuluğ, yazmış olduğu mizah kitabını Moda Gönüllüleri’ne imzalarken; “Gönüllülerle zamanı paylaşmanın bu kadar zevkli olacağını düşünmemiştim, bana çok güzel ve anlamlı bir ilki yaşattınız” dedi. Başkan Suna Akşen de sanatçı Yuluğ’u baharda yapmayı düşündükleri Moda Şenliği’ne katılması için ikna etti.
Daha sonra konuklar, “Sevgi Haftası” etkinliklerinin ikincisi olan, gönüllü kursiyerlerin sergisinin açılışına katılmak üzere Moda Deniz Kulübü’nün galerisine geçtiler ve kursiyerlerin yaptığı birbirinden güzel resimleri izlediler. İzleyiciler hem geleceğin ressamlarını hem de eğitmenleri Özlem Güngör’ü tebrik ettiler.
Tüm konuklar ve gönüllüler, başkan Suna Akşen’i bu güzel iki etkinlik nedeniyle kutladılar ve devamını rica ettiler.
Suna Akşen, etkinliklerin kapanış konuşmasında, tüm konukları sevgi haftasının üçüncü etkinliği olan söz yazarı ve şair Aşkın Tuna’nın 14 Şubat Salı günü Moda Gönüllü Evi’nde yaptığı Şiir Dinletisi’ne davet etti. Son olarak bu güzel etkinliklere ev sahipliği yapan Moda Deniz Kulübü yönetim kuruluna ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’e teşekkür eden Başkan Akşen, herkesi gönüllü olmaya çağırdı.
Sevgi Haftası’nın son etkinliği de Moda Gönülülleri’nin resim sergisiydi.
BESLENME VE DİYET
Modalılar, uzun ve sağlıklı yaşamanın sırlarını ve beslenmede nelere dikkat edilmesi gerektiğini, diyetisyen Arzu Gökmen’den öğrendiler.
Moda Gönüllüleri ve Medical Park Hastanesi işbirliği ile 19 Ocak Perşembe günü düzenlenen etkinliğe, çok sayıda Modalı katıldı. Etkinlikten bilgilenmiş olarak ayrılan Moda sakinleri, bu tip etkinliklerini devamını istediler. 

ARŞİV