Müziğin efsane 3 ismi Kadıköy'e geliyor

Usta 3 kadın sanatçı Sezen Aksu, Candan Erçetin ve Seyyal Taner Kadıköylü dinleyicilerle buluşacak

08 Mayıs 2015 - 09:08
Usta 3 kadın sanatçı Sezen Aksu, Candan Erçetin ve Seyyal Taner Kadıköylü dinleyicilerle buluşacak
 
Sezen Aksu’nun Mart ayında gerçekleşmesi planlanan konserleri, sanatçının rahatsızlığı sonucu ertelenmişti. ‘Minik serçe’ lakaplı sanatçı, Mayıs ayında 3 konserle Bostancı’da olacak. 22- 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarına seslenecek olan Aksu, eski ama eskimeyen şarkılarını seslendirecek.
Farklı ses tonu ve tarzıyla dinleyicilerinin gönlünden özel bir yer edinen sanatçı Candan Erçetin de Kadıköy yolcusu. Erçetin, Anneler Günü’nde şarkılarını anneler ve çocukları için seslendirecek. Sanatçının konseri 10 mayıs Pazar günü saat 16.00’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.
Türk pop-rock müziğinin yerinde duramayan, asi, sıra dışı ve cesur şarkıcısı Seyyal Taner ise Kadıköy merkeze geliyor. Özgürlüğün sahnedeki temsilcisi olarak 70’li ve 80’li yıllara damgasını vuran, Türk rock müziğinin, grubuyla müzik yapan, sahnede dans eden ilk ve en güçlü kadın sesi Taner, Atiye, Melis Sökmen, Pervane ve başka sürpriz konuk sanatçılar eşliğinde  8 Mayıs gecesi KadıköySahne'de olacak.
 

ARŞİV