Müzik yazarları dj kabininde!

Kadıköy'ün iki önemli kültür-sanat oluşumu “Müzik Hayvanı” ve “Malum Çevreler”, iki önemli Kadıköy mekânı olan Stereogun Kadıköy ve Dunia'da takipçileriyle buluşuyor.

21 Kasım 2014 - 12:27
Kadıköy'ün iki önemli kültür-sanat oluşumu “Müzik Hayvanı” ve “Malum Çevreler”,  iki önemli Kadıköy mekânı olan Stereogun Kadıköy ve Dunia'da takipçileriyle buluşuyor.
 
Müzik Hayvanı (MH)  İstanbul'daki underground müziğin temsilcilerinden olarak sayısız bağımsız grubun albümlerini yayınlarken yeni hayat bulan birçok avant-garde ve electronic oluşumun da sesi olmaya devam ediyor. Her yıl kendi imkanlarıyla müzik üreten ve sunan gruplara destek vermek amacıyla MH’nın düzenlediği Bağımsız Festival'in 4.sü de geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de gerçekleşmişti. Malum Çevreler ise İstanbullu müzikseverlerin uzun zamandan beri eksikliğini hissettiği bir kültür-sanat platformu olarak yayın hayatına Eylül 2014te başlarken, gelişmekte olan kadrosuyla ve yakın geleceğe dair tüm yeni haberler ve paylaşımlarla büyük bir boşluğu doldurmak üzere yola çıktı. Başta müzik olmak üzere, İstanbul’da gerçekleşmekte olan etkinliklerin en taze haberlerini duyabileceğiniz Malum Çevreler, sadece etkinlikler değil; albüm eleştirileri, makaleler, yeni çıkan haftanın videoları, sergiler, festivaller, sinema yazıları gbi pek çok içeriğe sahip.
28 Kasım Cuma akşamı saat 22.00’da başlayacak olan bu özel buluşmada, Stereogun ve Dunia kabinlerinde Müzik Hayvanı ve Malum Çevreler temsilcileri olacak. Yeni Yıl öncesinde Kadıköy'de gerçekleşecek önemli etkinliklerden biri olacak bu geceye tüm müzikseverler davetli…

ARŞİV