Nefes almayı öğreniyorlar!

Kadıköy Belediyesi ve Nevşah Fidan Sistemi işbirliği ile ikincisi düzenlenen kişiye özel “Doğal Nefes Egzersizleri Programı” devam ediyor.

12 Şubat 2014 - 15:20
Kadıköy Belediyesi ve Nevşah Fidan Sistemi işbirliği ile ikincisi düzenlenen kişiye özel “Doğal Nefes Egzersizleri Programı” devam ediyor. Kadıköylü yurttaşlar, 30 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilen özel koçluk ve nefes seansları ile farkındalıklarını artırarak, sağlıklı ve enerjik bir yaşam adına, ne olursa olsun hayata olumlu bakabilmek için bir adım attılar. Fikirtepe Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi'nde 2 hafta boyunca sürecek olan Nefes Egzersizleri programının önümüzdeki aylarda da yeni eğitimlerle devam etmesi planlanıyor.
Nefes alışkanlıklarımız düşünce sistemimizi, yaşamı algılayış şeklimizi doğrudan etkiliyor. Doğal Nefes seanslarında, yaklaşık bir saat boyunca uzanarak, gözler kapalı, müzik eşliğinde, rahat, bağlantılı ve sürekli olarak karından başlayan nefesler alınır. Bu sırada Nefes Koçu sürekli nefes analizi yaparak, nefes gitmeyen bölgeye hafif baskılar ve olumlamalar ile nefesin o bölgeye gitmesini sağlıyor. Seans sırasında tonlama yapılarak ses şifa tekniği de uygulanıyor. Sonrasında meditatif bir müzik eşliğinde derin dinlenmeye geçiliyor.

ARŞİV