Üniversiteler görücüye çıkıyor

Öğrencilere tercihlerinde ve kariyer planlarında yol göstermek amacıyla düzenlenen “3. Üniversite Tanıtım Günleri” İstanbul Optimum’da yapılacak.

12 Temmuz 2012 - 13:43
Öğrencilere tercihlerinde ve kariyer planlarında yol göstermek amacıyla düzenlenen “3. Üniversite Tanıtım Günleri” İstanbul Optimum’da yapılacak.
Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan “Üniversite Tanıtım Günleri 2012”, 20 Temmuz Cuma günü Kadıköy'deki Optimum Outlet’de başlıyor.Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonrası üniversite adaylarının bilinçli yönlendirilmeleri, gelecekteki kariyerlerine yön verecek olan bölüm/meslekleri seçebilmeleri ve eğitim görmeyi planladıkları üniversiteler hakkında detaylı bilgi alabilmeleri amacıyla düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günleri” aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak üniversite temsilcilerini ve adaylarını bir araya getirmeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tanıtım günlerinde adaylara tercih danışmanlığı hizmetini ise bu yıl yine Final Dergisi Dershanesi rehber öğretmenleri ücretsiz olarak yapacak. İstanbul’un yanısıra Gaziantep, Ankara, Konya, Yalova, K.K.T.C’deki vakıf ile devlet üniversitelerinin ve yurt dışı üniversite temsilcilerinin yetkililerinin bir araya geleceği Kral Pop Radyo ve TV medya sponsorluğunda gerçekleşen “Üniversite Tanıtım Günleri” öğrencilere bu zorlu tercih döneminde destek olmak amacıyla 20 ve 21 Temmuz 2012 tarihlerinde saat 10:00 – 18:00 saatleri arasında İstanbul Optimum Outlet’de gerçekleşecek.

ARŞİV