Ünlü ressam Monet'nin ismi Suadiye'de

Kadıköy’ün sanat galerilerine bir yenisi daha eklendi. Ünlü ressamın adını taşıyan Monet Sanat Galerisi Suadiye’de açıldı.

26 Eylül 2013 - 13:43
Sanatçılar Başak Kenanoğlu ve Alev Şennakoğlu’nun kurduğu Suadiye Monet Sanat Galerisi, 1 Haziran’da karma bir sergisiyle açılışını kutlamıştı. Şimdiyse yeni sezona hazırlanıyor.
2012 yılında atölye çalışmalarıyla sanat dünyasına ilk adımı atan galeri 1 Haziran 2013’te karma resim sergisini saantseverlerle buluşturdu. Böylece ünlü ressam Monet’nin adını taşıyan galeri faaliyete geçmiş oldu. 
Galerinin kurucuları Kenanoğlu ve Şennakoğlu o günden bugüne yaşananları şöyle anlatıyor: “Sergimiz öyle büyük bir beğeni topladı ki, yeni sezonla birlikte atölyemizde bundan sonra yaratılan eserleri ve atölyemiz dışında da eserlerini sergilemek isteyen değerli sanatçılarımızın resim, heykel, seramik, cam ve bunlara benzer tüm eserlerini galerimizde sanatseverlerle paylaşmaya devam edeceğiz.”
Suadiye Monet Sanat Galerisi, Bağdat Caddesi’ne 100 metre mesafedeki güzel mekânına sanatçıları ve sanatseverleri bekliyor.

ARŞİV