Çocuk Sanat Merkezi'nde Yaz Atölyesi!

Çocuk Sanat Merkezi bünyesinde bu yıl ikincisi gerçekleşen Yaz Atölyeleri’nde çocuklar yazı hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirecekler.

21 Temmuz 2016 - 16:21
Çocuk Sanat Merkezi bünyesinde bu yıl ikincisi gerçekleşen Yaz Atölyeleri’nde çocuklar Beden Perküsyon, Piyano, Ses-Nefes, Ritim, Performans Atölyesi, Yaratıcı Drama, Resimde Yeni Teknikler gibi birçok çalışmayla yazı hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirecekler. Çocukların eğlenirken öğrenmesi amaçlanan atölye çalışmaları 02-25 Ağustos tarihlerinde ücretsiz olarak Çocuk Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
Ağustos’ta başlayacak atölyeler, farklı yaş gruplarına uygun biçimde hazırlandı. 5-13 yaş arası her çocuğun keyifli vakit geçireceği çalışmalar Çocuk Sanat Merkezi’nin uzman eğitmenleri tarafından yapılacak. Salı, çarşamba ve perşembe günleri faaliyet gösterecek atölyede, 10.00 – 15.00 saatleri arasında eğitim olacak. Derslerin 50 dakika süreceği Yaz Atölyesi için ön kayıt gerekmiyor.
Atölye çalışmaları gün-saat ve içerikleri ile ilgili detaylı bilgi www.cocuksanatmerkezi.kadikoy.bel.tr adresi ile Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi, Fahrettin Kerim Gökay Cad. No.128, Kat.5 Göztepe-Kadıköy adresinden ve (0216) 567 84 01 numaralı telefondan edinilebilir.

ÇSM YAZ ATÖLYESİ ÇALIŞMALARI:
● Beden Perküsyonu & Çalgıları Tanıyalım - Oğuzhan Atar & Kağan Akbulut [saksafon, klarnet, piyano, flüt ve bağlama]
● Çocuklar Piyanoyla Tanışıyor - Özgür Altan
● Çocuklarla Ses-Nefes Çalışması – Seda Taşpınar & Atilla Gündoğdu
● Performans Atölyesi - Ayhan İnanlı, Serkan Polat & Cem Utku
● Yaratıcı Drama Çalışmaları - Serap Özcan & Merve İmamoğulları
● Resimde Yeni Teknikler / Hikâyeyi Resmetmek - Ali Yılmaz & T. Duygu Güler
● Dansa Davet - Ayşegül U. Tansu, Umut K. Atkın, Irmak Altınbulak & Ilgın A. İmamoğulları
● Çocuklarla Yaratıcı Tasarım Atölyesi - Duygu Karadeniz


ARŞİV