Çocuklar için kermesler

Çocuklar Hepimizin Eğitimi ve Öğretimi Destekleme Derneği, eğitim bursu verecekleri çocuklar yararına 3 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe’de bir kermes düzenleyecek

24 Nisan 2015 - 10:58
Çocuklar Hepimizin Eğitimi ve Öğretimi Destekleme Derneği, eğitim bursu verecekleri çocuklar yararına 3 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe’de bir kermes düzenleyecek
 
Çocuklar Hepimizin Eğitimi ve Öğretimi Destekleme Derneği, eğitim bursu verecekleri çocuklar yararına 3 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe’de saat 10:30-19:00 aralığında bir kermes düzenleyecek.
Dernek Başkanı Doç.Dr. Şermin Tetik, ‘’İhtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı sağlamak amacıyla yapacağımız bu kermeste  bizlere destek verecek tüm eğitim gönüllülerine şimdiden teşekkür ediyoruz.   Anneler Günü hediyesini, standımızdan alan eğitim gönüllülerinin  annelerine verecekleri ‘mutluluk’, aynı zamanda bir çocuğumuzun ışığı olacaktır. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz’’ dedi.  Ekim 2014’te faaliyete geçen İznik merkezli dernek, “İznik'te bir çocuğum var, okuyacak” projesi kapsamında çalışmalarını yürütüyor. Bu kapsamda  öğrencilere ulaşılarak, maddi destek sağlanıyor. Çocukların sosyal gelişimine de katkıda bulunmayı isteyen dernek, öğrencilerin öğrenim hayatlarına dokunarak, onların geleceklerini kurmaya yardımcı olmayı hedefliyor. Dernek, İznik’in Osmanlı ve Hristiyan dünyasının kültür miraslarından biri olması nedeniyle, İznik’li çocuklar üzerinden yapılacak her türlü faaliyetin İznik ve çevresindeki kültürü de geleceğe taşımak olduğunun bilincinde olarak çalışmalarını yürütüyor.
Çocuklar için bir kermesi de Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) İstanbul Şubesi  düzenliyor. 7 Mayıs Perşembe günü 10.30-16.00 saatleri arasında Kalamış Yat Limanı içindeki Develi Marin Balık Lokantası Salonu’nda gerçekleştirilecek ‘’Geleneksel Anneler Günü  kermesi’’nin geliri, zihinsel engelli çocuklara yönelik projelerde kullanılacak.

ARŞİV