Odabaşı: Kadıköy'deki özgürlük ortamı tüm Türkiye'ye yayılacak

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, seçime kısa bir süre kala Kadıköy’de seçim çalışmalarını yürüten tüm siyasi partilerin seçim stantlarını ziyaret ederek başarılar diledi

05 Mayıs 2023 - 14:11

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne sayılı günler kala tüm Türkiye’de olduğu gibi Kadıköy’de de siyasi partiler seçimlere yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, son düzlüğe girilen dönemde Kadıköy Rıhtım’da bulunan siyasi partilerin stantlarını ziyaret etti. 

TÜM SİYASİ PARTİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Odabaşı, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için seçim çalışmalarını sürdüren partililer ve gönüllüler ile buluştu. Seçim çalışmalarına katılarak vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Odabaşı, Kadıköy Rıhtım’da bulunan diğer siyasi partilerin seçim stantlarını da tek tek ziyaret etti. 

Sırasıyla Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Yeniden Refah Partisi, Yeşil ve Sol Parti, Türkiye İşçi Partisi ve Zafer Partisi seçim stantlarını ziyaret eden Odabaşı, seçim sürecinin huzur ve barış içinde gerçekleşmesi yönünde dileğini ileterek tüm siyasi partilere başarılar diledi. 

“10 GÜNÜMÜZ VAR”

Odabaşı, daha sonra DEVA Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ali Babacan’ın Kadıköylülerle buluşmasına eşlik etti. Babacan’dan önce bir konuşma yapan Odabaşı Kadıköy’ün özgürlüğün, aydınlığın ve barış içinde yaşayanların kenti olduğunu belirterek, “Kadıköy’ün bu değerlerini Türkiye’ye de yaşatmak için önümüzde 10 günümüz var. Kadıköy’deki özgürlük ve barış ortamı tüm Türkiye’ye yayılacak. Hepimiz, 15 Mayıs günü 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çankaya Köşkü’ne yürüyüşünde yanında olacağız. Kadıköy’den bunun sözünü veriyoruz” diye konuştu. 

BABACAN: DEĞİŞİME AZ KALDI

Partililere seslenen Babacan, değişime on gün kaldığını, vatandaşlara en az Avrupa Birliği seviyesinde hukuk ve demokrasiye kavuşturacaklarını söyledi.

 


ARŞİV