Okulların bakım işleri sürüyor

Kadıköy Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılında ilçede yenilenmemiş, boyanmamış okul bırakmıyor. Şu ana kadar 8 okulda boyama ve onarım işleri tamamlanırken, 10 okulda çalışmalar devam ediyor

15 Eylül 2021 - 11:36

Kadıköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Hizmetleri Müdürü Okan Özkan, şu ana kadar boyanan ve tamir işlemlerinin yapıldığı okulları ve programı paylaştı. 

Göztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde dış cephe boyaması, Faik Reşit Unat Ortaokulu’nda, Koşuyolu Halil Türkkan Ortaokulu’nda, Ali Haydar Ersoy Ortaokulu’nda, Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda, İntaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mustafa Saffet Anadolu Lisesi’nde iç cephe boyaması tamamlandı. 

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bahçe duvarları boyanırken, Leman Kaya İlkokulu’nda yağmur suyu iniş hattı ve boruları onarıldı. 

Bu okullar dışında 15 Eylül’de Zihnipaşa İlkokulu’nda, Faik Reşit Unat Ortaokulu’nda ve Moda İlkokulu’nda dış cephe boyasına, Göztepe Halil Türkkan Ortaokulu’nda iç cephe boyasına başlandı. 

Tamamlanan ve çalışması devam eden okullarla birlikte programlanan ve yakın zamanda başlayacak faaliyetler de var. Örneğin, Zihnipaşa İlkokulu’nda, Göztepe Halil Türkan ve Koşuyolu Halil Türkkan Ortaokulu’nda dış cephe boyası, Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nda iç-dış boya, Mustafa Mihriban Boysan Ortaokulu’nda, Kazım İşmen Anadolu Lisesi’nde ve Acıbadem Erdoğan Yüksel Anaokulu’nda iç cephe boyası, İlhami Ertem Ortaokulu’nda ve Neriman İrfan Akça Mesleki Eğitim Merkezi’nde çatı onarımı ve iç cephe boyası programa dahil edildi. Bunlara da önümüzdeki günlerde başlanacak. 


 


ARŞİV