Okulların renkli haftası

Kadıköy'de hizmet veren ilköğretim okulları, sadece eğitimle değil kültür sanat ve sosyal faaliyetleriyle de anılıyorlar. Örneğin Nisan ayında Mustafa Aykın İlköğretim Okulu'nda hareketli günler...

12 Mayıs 2011 - 15:52

Kadıköy'de hizmet veren ilköğretim okulları, sadece eğitimle değil kültür sanat ve sosyal faaliyetleriyle de anılıyorlar. Örneğin Nisan ayında Mustafa Aykın İlköğretim Okulu'nda hareketli günler yaşandı. 14 Nisan'da Slovenya Büyükelçisi Milan Jazbek okulu ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerin yaptığı İngilizce sunumu beğenen Büyükelçi Jazbek, Mustafa Aykın Okulu ile kendi okuduğu okulun kardeş okul olmasını istedi. Mustafa Aykın İlköğretim Okulu, 28 Nisan tarihinde de 'Yetenek Sizsiniz Çocuklar!''yarışmasının 2.sini organize etti. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen bu yarışmada Marmara Üniversitesi'nden öğretim görevlileri jüri üyeliği yaptılar. Derece girenler, Okul Aile Birliği tarafından Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildiler.

ROTARACTLI GENÇLERDEN EĞİTİME DESTEK

Ortaköy Rotaract Kulübü’nün genç üyelerinden İbrahim Öktem İlköğretim Okulu’na kütüphaneli destek geldi. Genç üyelerin katkısı ile hazırlanan kütüphane bölümü, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Kulüp üyeleri ve velilerin katıldığı bir törenle açıldı. Açılış töreninde, Okul Müdürü Emine Çeliker, kütüphane bölümüne katkısı geçenlere teşekkür plaketi verdi. Öğrencilerin folklor gösterisi de açılışa renk kattı.
 


ARŞİV