Optimum Outlet'te üniversite günleri

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonrası üniversite adaylarının bilinçli yönlendirilmeleri, geleceklerine yön verecek olan mesleklerin seçimi ve eğitim görmeyi planladıkları üniversiteler hakkında...

21 Temmuz 2011 - 16:22

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonrası üniversite adaylarının bilinçli yönlendirilmeleri, geleceklerine yön verecek olan mesleklerin seçimi ve eğitim görmeyi planladıkları üniversiteler hakkında detaylı bilgi alabilmeleri amacıyla düzenlenen ve bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen “Üniversite Tanıtım Günleri”nin ikincisi bu yıl 23-24 Temmuz tarihlerinde 12:00–20:00 saatleri arasında Optimum Outlet İstanbul’da gerçekleştiriliyor.
İstanbul içindeki-dışındaki vakıf ile devlet üniversitelerinin ve yurt dışı üniversite temsilcilerinin yetkililerinin biraraya geleceği Üniversite Tanıtım Günleri, 23–24 Temmuz 2011 tarihleri arasında öğrencilere bu zorlu tercih döneminde destek olmak amacıyla düzenleniyor.
Ayrıca üniversite adayı öğrencilere Final Dergisi Dershaneleri rehber öğretmenleri tarafından ücretsiz tercih danışmanlığı hizmet verilecek.
Başarılı alışveriş merkezleri projeleriyle tanınan Rönesans Alışveriş Merkezleri bünyesinde yer alan Optimum Outlet İstanbul’da “II. Üniversite Tanıtım Günleri”ne tüm öğrenciler davetli.

ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nin “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikler, yıl boyu devam ediyor.
2010 yılını üst üste aldığı ödüllerle kapatan İstanbul Optimum Outlet, ICSC (Uluslarası Alışveriş Merkezleri Birliği)’nin Prag’da düzenlenen Avrupa Konferansı’nda “Avrupa’nın En İyi Outlet’i” seçilerek Türkiye’den ödüle layık görülen tek AVM olduktan sonra AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) tarafından da Türkiye’de ”Yılın En İyi Outlet’i” seçilerek sektörde 2010 yılına damgasını vurdu.
www.optimumoutlet.com

 


ARŞİV