Optimum'dan 2012'ye merhaba

Her zaman olduğu gibi bu yılbaşında da alışveriş ve eğlenceyi birarada sunan Optimum Outlet’te, yüzlerce mağaza ve binlerce markasıyla...

22 Aralık 2011 - 13:47

Her zaman olduğu gibi bu yılbaşında da alışveriş ve eğlenceyi birarada sunan Optimum Outlet’te, yüzlerce mağaza ve binlerce markasıyla binlerce çeşit hediyeyi indirimli ve avantajlı fiyatlarla seçebilirsiniz.

İstanbul Optimum Outlet’e gidenler, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Devabil Kara ve öğrencileri tarafından hazırlanan yeni yıl süslemeleri ile yılın ilk kar yağışına da şahit olacak.
Optimum bu yılbaşı ziyaretçilerine şans da dağıtıyor. 15-31 Aralık tarihleri arasında toplamda 250 TL. ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine binlerce milli piyango bileti hediye ediyor.  
30 Aralık günü saat 24.00’e kadar açık olacak olan İstanbul Optimum’da, 30 Aralık Cuma günü’ne özel olarak yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerinizde ilk 1.000 kişiye 30 TL tutarında Media Markt hediye çekleri armağan edilecek.
Ayrıca 30-31 Aralık’ta yılbaşına özel etkinlikleri ve noel baba ve noel anneler tarafından çocuklara dağıtılacak sürpriz hediyeleri ile İstanbul Optimum Outlet’te yeni yıl arifesi yine çok renkli geçecek.
 

ARŞİV