Osmanağa Gönüllüleri yoğun

Kadıköy Belediyesi Osmanağa Gönüllüleri, yoğun günler geçiriyor. Sosyal-kültürel etkinler ve sağlık seminerleri organize edilen gönüllülerin ilk etkinliği, Osmanağa Gönüllü Evi’nde...

16 Haziran 2011 - 11:36

Kadıköy Belediyesi Osmanağa Gönüllüleri, yoğun günler geçiriyor. Sosyal-kültürel etkinler ve sağlık seminerleri organize edilen gönüllülerin ilk etkinliği, Osmanağa Gönüllü Evi’nde Prof. Dr. Metin Ertürk tarafından verilen “Bel Ağrısı ve Romatizmal Rahatsızlıklar” konulu toplantıydı. Prof. Ertürk, katılımcıları konu hakkında bilgilendirdi, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Gönüllülerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sohbet havasında geçti. Osmanağa Gönüllü Evi’ndeki diğer sağlık semineri de “Diyabetle Yaşam Paneli”ydi. Gönüllülere, diyabet hastalığıyla ilgili bilgi verildi.
Sosyal faaliyetlere de önem veren Osmanağa Gönüllü Evi’nde geçtiğimiz hafta kuaförlük eğitimi alan iki gönüllü tarafından ücretsiz saç kesimi ve fön çekimi hizmeti verildi.
Osmanağa Gönüllüleri, geçtiğimiz hafta ayrıca renkli bir gezide biraraya geldiler. 40 kişilik bir grup olarak Safranbolu–Amasra gezisi yaptılar. Gönüllüler geziden neşeyle ve moral toplayarak güzel anılarla döndüler.


ARŞİV