Oyuncak Müzesi'ni ziyaret

Zihinsel engelli çocukların İstanbul Oyuncak Müzesi’ni görmek istediklerini belirtmesi üzerine harekete geçen gönüllüler, yaptıkları organizasyonla bu ziyareti gerçekleştirdi

07 Ocak 2016 - 15:52
Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri Yönetim Kurulu Üyeleri, zihinsel engelli çocukların aileleri tarafından kurulmuş olan Tomurcuk Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret ederek öğrencilerin ihtiyaçları konusunda bilgi almıştı. Yönetim Kurulu Başkanı Sernur Ataol Karagöz’ün, öğrencilerinin İstanbul Oyuncak Müzesi’ni görmek istediklerini belirtmesi üzerine harekete geçen gönüllüler, yaptıkları organizasyonla üç ayrı grup olarak bu ziyareti gerçekleştirdi.
Şair ve yazar Sunay Akın tarafından 23 nisan 2005 tarihinde kurulan ve  bir ilk olan Göztepe’deki İstanbul Oyuncak Müzesi’ne adım atar atmaz büyülenen öğrenciler müzeyi büyük bir keyifle gezip, tüm oyuncakları  merak ve mutluluk içinde dikkatle  inceledi ve fotoğraf çekti. Öğrencilerin müze ziyareti, konferans salonunda izledikleri video gösterimiyle sona erdi. Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Zerrin Sevil, öğrencileri Oyuncak Müzesi ziyaretine kabul eden Sunay Akın, Gürol Kutlu ve Müze Müdiresi Belgin Akın’a teşekkür etti.
 
 

ARŞİV