Ozan ve Volkan Fener'de

Fenerbahçe Ozan Tufan ve Volkan Şen ile kadrosunu daha güçlendirdi

20 Ağustos 2015 - 13:36
Fenerbahçe Ozan Tufan ve Volkan Şen ile kadrosunu daha güçlendirdi

Mustafa SÜRMELİ
Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Ozan Tufan ve Volkan Şen, Fenerbahçe Stadı’nda düzenlenen törenle kendilerini sarı lacivertli yapan sözleşmeye imza attı.

GÜÇLÜ ÖN LİBERO
Bursaspor altyapısında yetişen ve 2005’te futbol lisansı alan 20 yaşındaki futbolcu Ozan Tufan, başarılı futboluyla daha ilkokul sıralarındayken dikkat çekti. Bursaspor alt yapı takımlarında oynadı. Coca Cola Akademi U17 Ligi final maçında Fenerbahçe’ye karşı oynadığı oyunla tüm dikkatleri üzerine çekti. 3-1’lik skorun ardından Bursaspor U-17 takımı şampiyon oldu. Ertuğrul Sağlam tarafından Bursaspor A takımına seçildi. Avrupa Kupalarında gol atan en genç oyuncu olan Tufan, A takımın değişmezi oldu. Başarılı grafiğiyle Milli Takım’a da seçilen, adı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listelerinde geçen 1,82 m. boyundaki ön libero Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

RAKİBE SAĞDAN GEÇİT YOK
Bursaspor altyapısında yetişen ve Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan bir başka futbolcu 28 yaşındaki Volkan Şen. 2007-2008 sezonunda Bursaspor alt yapısına seçildi. 2011’de Trabzonspor ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. İlk sezon ligde 23 maça çıkan Volkan, 3 gol attı.
2012-13 sezonunda Şenol Güneş’in ayrılmasıyla daha az şans bulan oyuncu, 15 maç sahaya çıktı ve 3 gol atabildi. Türkiye Kupası’nda finale çıkan takımda ise 6 maça çıktı, bir de gol attı. Sonraki sezon tekrar Bursaspor’a döndü. Ardından Fenerbahçe 1,74 m. boyundaki sağ bek ile 3 yıllığına sözleşme imzaladı. Volkan Şen 2 kez Türkiye A Milli Takım forması giydi.



ARŞİV