Polisten gönüllülere sunum

Kadıköy Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polisler gönüllülere sunum yaptı. 15 Nisan Cuma günü Erenköy Gönüllü Evi'nde gerçekleştirilen sunumda polisler, evlerde hırsızlığa karşı alınacak...

20 Nisan 2011 - 14:55

Kadıköy Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polisler gönüllülere sunum yaptı.
15 Nisan Cuma günü Erenköy Gönüllü Evi'nde gerçekleştirilen sunumda polisler, evlerde hırsızlığa karşı alınacak önlemleri anlattılar. Gönüllülerin çoğunlukta olduğu toplantıya meclis üyelerinden Ayşen Gürer ve Nurhan Kutman ile Suadiye Gönüllüleri Başkanı Jülide Özden de katıldı. Başkan Handan Benice, Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 166.yılı nedeniyle polis ekibini kutlayarak, çalışmalarının son derece başarılı ve verimli olduğunu belirtti. Toplantının ardından katılımcılara Kadıköy Belediyesi'nden gönderilen güller dağıtıldı.
Erenköy Gönüllüleri ayrıca 9 Nisan Cumartesi günü yaptıkları yönetim toplantısı ardından aralarına yeni katılan üyeler için bir rozet töreni düzenlediler. Törende yeni üyelerin girecekleri komiteler de belirlendi.

Kursiyerlerden sergi

Erenköy Gönüllüleri resim eğitmeni Necmiye Yetik kursiyerlerinin resim sergisi büyük ilgi gördü.
Sergi, Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatrosu Fuayesi’nde 8-14 Nisan tarihleri arasında açık kaldı. Başkan Handan Benice, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’e böyle güzel bir salonu gönüllülerin hizmetine sunduğu için teşekkür ederek, ''Necmiye Yetik, işinin ehli. Kendisi son derece gönüllü bir ruha sahip. Kursiyerlerin resimleri de amatör olmalarına rağmen profesyonellere taş çıkaracak nitelikte'' dedi. Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri de sergiyi son derece başarılı buldular.


 


ARŞİV