Rasimpaşa'da ‘hobi ve hukuki danışmanlık' günü

Rasimpaşa Mahalle Evi’nde 30 Ocak Perşembe günü 11.00-15.00 saatleri arasında, mahalle gönüllüleri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

13 Şubat 2014 - 08:59
Rasimpaşa Mahalle Evi’nde 30 Ocak Perşembe günü 11.00-15.00 saatleri arasında, mahalle gönüllüleri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldiler. Bir yandan elişleri yapılıp bir yandan sohbet edildi, ayrıca mahalle gönüllüsü olan avukat Filiz Deniz Kayır, katılımcıların hukuksal konulardaki sorularını cevaplayarak hukuki danışmanlık hizmeti verdi.
Hobi ve hukuksal danışmanlık günü, ikramlarla devam etti, katılımcılar Gönüllü Evi yönetimine ve Avukat Filiz Deniz Kayır’a teşekkür ettiler.
 
TSM KOROSU KONSERİ
Rasimpaşa Gönüllü Evi Şef Semih Ataergin Türk Musikisi Topluluğu, 28 Ocak Salı günü, geçen yaz aramızdan ayrılan Şef Bestekâr Semih Ataergin anısına, onun bestelerinden oluşan bir konseri Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde düzenledi. Koro, Şef Şule Mandık Ataergin tarafından yönetildi.
Konsere, merhum bestakâra güftelerini verenler, musiki üstadları, sanatçılar ve müzikseverler katıldı.
Konser, Rasimpaşa Gönüllü Evi Başkanı Günsel Mütevellioğlu’nun açılış konuşması ile başladı. Koro Şefi Şule Mandık Ataergin ile Koro Başkanı Tezcan Feyyaz Günday tarafından emeği geçenlere plaketlerin verilmesiyle devam etti.
Gecede rahmetli şefe ait 27 eser, 2 bölüm halinde koro solistleri ve çeşitli misafir sanatçılar tarafından seslendirildi.
Konseri büyük bir ilgiyle izleyen seyirciler, koroya ve misafir sanatçılara teşekkür ettiler.

ARŞİV