Rasimpaşa'da Sertifika Töreni

Rasimpaşa Mahalle Evi'nde Hızlı Okuma ve Anlama Kursu verildi.

25 Eylül 2013 - 08:41
Rasimpaşa Mahalle Evi'nde Hızlı Okuma ve Anlama Kursu verildi.
 
Rasimpaşa Mahalle Evi’nde, 1 Temmuz-18 Temmuz tarihleri arası 8-14 yaş ve 15 yaş üstü olmak üzere 2 gruba, haftada 3 gün toplam 27 saat Hızlı Okuma ve Anlama Kursu verildi.
Eğitim, mahallede bulunan Gamet Gelişim Atölyesi tarafından ücretsiz olarak verildi. 14 Eylül Cumartesi günü de Gönüllü Evi’ne davet edilen Gamet Gelişim Akademisi kursiyerlerine sertifikaları verilerek, ikramlar yapıldı.
Nilüfer-Ahmet Aksoy tarafından verilen Hızlı Okuma ve Anlama eğitimine katılan kursiyerler, hem okuduklarını, hem de yaşamın kendisini daha hızlı ve daha geniş bir açıdan kavramayı, kendi bedenlerini, kas yapılarını, solunum sistemlerini yakından tanımayı, bilinçaltını ve olağanüstü yeteneklerinden yararlanmanın yollarını öğrendiler. Çeşitli dinleti, okuma, nefes ve göz egzersizleri sayesinde kursiyerlerin okuma hızında yüzde 30 ile yüzde 200 arası bir artış sağlandı. Kursiyerler, gerek okul hayatı, gerek iş hayatı olsun yaşamlarının her döneminde büyük fayda ve farkındalık katılacak bir eğitim almış oldular.

ARŞİV