Sağlıklı ve Lezzetli Mönü yarışması başlıyor

Türkiye Alzheimer Derneği ve EKS Mutfak Akademisi işbirliği ile ortaya çıkan Sağlıklı ve Lezzetli Mönü Yarışması, beslenmenin Alzheimer hastalığındaki önemini vurgulamak üzere organize ediliyor.

03 Şubat 2014 - 16:13
Türkiye Alzheimer Derneği ve EKS Mutfak Akademisi işbirliği ile ortaya çıkan Sağlıklı ve Lezzetli Mönü Yarışması, beslenmenin Alzheimer hastalığındaki önemini vurgulamak üzere organize ediliyor. Hem beynin beslenmesine yönelik pratik mönüler oluşturulması için bir adım atarak hasta yakınlarına destek bilgi sağlamayı hem de toplumda Alzheimer hastalığına karşı duyarlılığı arttırmayı amaçlayan yarışmaya katılım için 28 Şubat’a kadar Alzheimer Derneği’ne başvuru yapılabilir.
Son başvuru tarihi ile tüm başvurular alındıktan sonra tüm mönüler değerlendirilecek ve ilk 10’a kalan mönüler EKS Mutfak Akademisi’nde aralarında Eyüp Kemal Sevinç, Sahrap Soysal ve Emine Sporel’in de bulunduğu jüri önünde uygulanarak değerlendirmeye alınacak. İlk 3 mönü için verilecek ödüllerin yanı sıra ilk 50 mönüden oluşan yemek kitabı da Alzheimer Derneği’ne ve hasta yakınlarına destek amaçlı olarak hazırlanacak. Yarışmada ilk 10’a kalan mönüler 15 Mart 2013’de Sapphire AVM’deki EKS Mutfak Akademisi’nde jüri ve basın önünde uygulama yapacaklar.
Başvuru ve detaylar için: www.alzheimerdernegi.org.tr

ARŞİV