Sağolun gençler....

Kadıköy’ün gençleri Kadıköy’e gurur yaşatmaya devam ediyor. Kadıköy’den Dünya 3.’sü çıkardık.

21 Mayıs 2014 - 09:34
Kadıköy’ün gençleri Kadıköy’e gurur yaşatmaya devam ediyor. Kadıköy’den Dünya 3.’sü çıkardık.
 
 
 
Mustafa SÜRMELİ
  
Sanat ve kültürde Türkiye’nin öne çıkan kentlerinden olan Kadıköy sporda elde edilen ulusal ve uluslararası başarılarla da adını hem Türkiye’ye hem de dünyaya duyuruyor. Son olarak Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi’nin gençleri Kadıköy’e dünya çapında bir gurur yaşattılar. Türkiye elemelerinden alınlarının akıyla çıkan gençler, önemli bir başarıya imza attı.
 
 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİVE ARDINDANDÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi öğrencileri dünya üçüncülüğüne giden yolda zorlu aşamalardan geçti. Kadıköylü öğrenciler önce 17-23 Şubat tarihlerin arasında Eskişehir’de yapılan Türkiye Şampiyonası maçlarında Türkiye 1.liğini kazanarak ilk gururu yaşattı.
Ekip, Türkiye birinciliği apoletiyle 9-17 Nisan 2014 tarihleri arasında Portekiz’de yapılan Dünya Şampiyonası’na uçtu. Türkiye ve Kadıköy’ü başarıyla temsil eden ekip, rakiplerini bir bir yendi. Finallerde oynama başarısı gösteren ekip, Portekiz’den Dünya Üçüncülüğüyle ayrılarak bayrağımızı dalgalandırdı.
Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri olarak çok zor şartlar altında inançla, idealle çalışarak başarıya ulaştıklarını söyleyen Okul Müdürü Hasan Ali Bayrak, “Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

ARŞİV