Sahrayıcedid Gönüllüleri 9 yaşında

9. yıldönünümünü kutlayan Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedid Gönüllüleri, gene yoğun geçen bir haftayı geride bıraktı.

06 Nisan 2011 - 10:44

Geçtiğimiz hafta 9. kuruluş yıldönümü kutlayan Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedid Gönüllüleri etkinliklerini sürdürüyor.
Yaşlılar Haftası dolayısıyla 16 Mart Çarşamba günü Maltepe Huzur Evi'ni davet eden Kadıköy Belediyesi Sahrayicedid Gönüllüleri geçen yıl ziyaret edip konser verdikleri yaşlıları bu sefer evinde ağırlayıp ikramlı, müzikli, eğlenceli bir gün yaşattılar.
Dr. Rana Beşe Polikliniği’nden Dr. Erdinç Köksal, 17 Mart Perşembe günü Sahrayıcedid Gönülülerini’nin ileriki yaşlarda jinekolojik sorunlar, ergenlikten yaşlılığa kadın hastalıkları konularında bilgilendirdi. Seminere ilginin büyük olması üzerine Başkan Beyhan Ünlü, “Dr. Erdinç Köksal’ı en yakın zamanda tekrar aramızda görmek istiyoruz” dedi.
Gönüllülerin bir diğer etkinliği de 24 Mart Perşembe günü, Hamit İbrahimiye Otistik Çocuklar Okulu’na yaptıkları ziyaretti.
Gönüllüler her ay ziyaretine gittikleri Hamit İbrahimiye Otistik Okulu’ndaki engelli çocukların ayakkabı ihtiyaçlarını tamamlayıp tek tek ayakkabılarını giydirdiler. Başkan Beyhan Ünlü, “Kadıköylüler olarak engelli çocuklarımıza engelleri aşmakta destek olalım. Okullarımızı sık sık ziyaret edelim” dedi.
Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedid Gönüllüleri’nin 9. kuruluş yıldönümü yemeği ise Moda Spor Kulübü’nde kalabalık bir gönüllü grubunun katılımıyla gerçekleşti. Sahrayıcedit Gönüllü Başkanı Beyhan Ünlü, “Gün geçtikçe çığ gibi büyüyoruz gelecek yılları daha kalabalık bir kitleyle kutlamayı hedefliyoruz” dedi.
 


ARŞİV