Sahrayıcedid Gönüllüleri, Ata'nın huzurunda

Sahrayıcedit Gönüllüleri 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında 7 Kasım Çarşamba günü Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

14 Kasım 2012 - 13:13
Sahrayıcedit Gönüllüleri 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında 7 Kasım Çarşamba günü Anıtkabir’i ziyaret ederek, Büyük Önder Atatürk’ün huzurunda O’nun ilkelerini ve devrimlerini her koşulda koruyacaklarının sözünü yinelediler.
Ziyaretçi defterine; “Sevgili Atam, Seni özlemle, sevgiyle, saygıyla anıyoruz. Ruhun şad olsun. Seni özlüyoruz ve çok arıyoruz Atam. Sonsuza kadar emanetlerinin bekçisiyiz. Sevgiler, saygılar sana” cümlelerini yazan Sahrayıcedit Gönüllüleri Başkanı Nurhan Karal Serdar, tüm gönüllülerin duygularını dile getirdi.
 
CUMHURİYETİN BEKÇİLERİ
18 Ekim 2012 tarihinde, Sahrayıcedit Gönüllüleri Defne Parkı Gönüllü Evi’nde “Cumhuriyetin Kuruluş Felsefesi” konulu bir söyleşi düzenledi.
Gönüllü Faik Kurtalan’ın yaptığı sunum sonrası, etkinliğe katılan tüm konuklar ve gönüllüler, şiirler okuyarak koyu bir sohbetle Cumhuriyet Bayramı sevincini paylaştı.
 
EKİM AYI ÇALIŞMALARI YOĞUN GEÇTİ
Sahrayıcedid Gönüllü Evi bu yıl çalışmalarına 10 Ekim 2012’de başladı.
Güzel bir ekim gününde yapılan açılışta, gönüllüler birbirleriyle hasret giderdi. Bu dönemde etkinliklerin 23 Nisan Parkı Gönüllü Evi ile Defne Parkı Gönüllü Evi’de yapılacağını belirten Gönüllü Başkanı Nurhan Karal Serdar, tüm gönüllülerin dayanışma içinde ve bir sevgi yumağı oluşturarak çalışmalarını beklediğini vurguladı. Görev paylaşımı yaptıklarını, komitelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Serdar, “Sahrayıcedit Mahallesi sakinlerine hizmet etmemiz için biz gönüllüleri destekleyen, belediyenin tüm olanaklarını sunan Kadıköy Belediye Başkan Sayın Selami Öztürk’e tüm gönüllüler adına teşekkürlerini ve şükranlarını sunuyorum” dedi.
 
 

ARŞİV