Sahrayıcedid'de diyabet semineri

Sahrayıcedid Gönüllüleri, Dünya Diyabet günü nedeniyle Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği’nden Dr. Ayşegül Karaçam’ı konuşmacı olarak konuk etti.

27 Kasım 2013 - 13:46
Sahrayıcedid Gönüllüleri, Dünya Diyabet günü nedeniyle Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği’nden Dr. Ayşegül Karaçam’ı konuşmacı olarak konuk etti. Dr. Karaçam, katılımcılara diyabeti, diyabetin tiplerini ve sebeplerini anlattı. Diyabetin damar sistemini etkilediği için böbrek, kalp, göz ve beyin gibi önemli organların harabiyetine sebep olduğunu, bu yüzden çok önemsenmesi gerektiğini vurguladı, mutlaka doktor kontrolünde olunması ve doktorun tavsiyelerine harfiyen uyulmasının şart olduğunu anlattı. Etkinlikte, tüm dinleyicilere de tokluk şekeri kontrolü de yapıldı.
 
 
ENERJİMİZİ NASIL YÜKSEK TUTABİLİRİZ?
Gönüllüler, 25 Ekim Cuma günü de konuşmacı olarak kişisel gelişim uzmanı Sabiha Parlardemir’i konuk etti. Parlardemir, gönüllülere enerjimizi yüksek tutmamız için neler yapmamız gerektiğini anlatı. Uygulamalarla ve soru cevap şeklinde yapılan söyleşiyi kalabalık bir dinleyici topluluğu izledi

ARŞİV