ŞAMPİYONLAR törende buluştu

Final Dergisi Dershaneleri’nin Ödül Gecesi, 29 Eylül Perşembe akşamı...

05 Ekim 2011 - 10:05

Final Dergisi Dershaneleri’nin Ödül Gecesi, 29 Eylül Perşembe akşamı, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Hiçbir başarı tesadüf değildir” diyerek öğrencilerini başarıyla buluşturan ve şampiyonlar çıkaran Final Dergisi Dershaneleri’nin Ödül Gecesi, 29 Eylül Perşembe akşamı, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı.
Törene; CHP İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt, Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar ile Anadolu yakasındaki çeşitli eğitim kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende, çocuklarının başarısından etkilenen anne-babaların yanı sıra onların bu başarıyı yakalamasında temel oluşturan öğretmenler de duygulu anlar yaşadılar. CHP Milletvekili Öğüt, yaptığı konuşmada özellikle son yıllarda çok ihtiyaç duyduğumuz Ulu Önder Atatürk’ün “Çalışmadan ve üretmeden yaşayan insanlar, bir gün esir düşmeye mahkumdurlar” sözünü hatırlatarak, “Burada çok çalışarak büyük başarı yakalayan öğrencilerimizi, onları yetiştiren anne babaları ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” dedi. Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayar ise da “Öncelikle bu ödül programının Anadolu Yakası’nda, özellikle Kadıköy’de yapılıyor olmasından dolayı çok memnun olduğumu bildirmek isterim. Huzurlarınızda Final Ailesi’ne teşekkürlerimi iletmek istiyorum. İyi eğitim kurumları, yetiştirdikleri iyi öğrencilerle anılır. Final Ailesi bunu kanıtlamıştır. Ne mutlu onlara” diye konuştu.
Kadıköy Final Dergisi Dershanesi 2011-7. sınıflarda 3, 8.sınıflarda 3, LYS’de 1 Türkiye birincisi çıkardı; ayrıca LYS’de ilk 10’a 5 öğrencisi girdi.
 

ARŞİV