Şampiyonlardan ziyaret

Şampiyonalarda başarı sergileyen öğrencileri makamında kabul eden Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu başarılarından dolayı gençleri tebrik etti

24 Haziran 2016 - 09:38
Şampiyonalarda başarı sergileyen öğrencileri makamında kabul eden Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu başarılarından dolayı gençleri tebrik etti.
Özel Anakent Koleji A ve B basketbol takımları kendi kategorinde katıldıkları Türkiye basketbol şampiyonalarında büyük başarı sergiledi.
Genç Erkek Basketbol A ve B takımları Ankara ve Kayseri’de yapılan Türkiye Genç Erkek Basketbol Finallerinde B takım kategorisinde Türkiye dördüncüsü, A takım kategorisinde de Türkiye altıncısı oldu. B Takım; final gurubuna yükselene kadar İstanbul ikincisi, Kırşehir çeyrek final birincisi ve Tokat Yarı final birincisi olmayı başarırken, A takım ise İstanbul üçüncüsü, Bursa çeyrek final birincisi ve Samsun’da yarı final birincisi olmayı başararak final gurubuna katılma hakkı elde etti.
Türkiye Şampiyonasında başarı sergileyerek Kadıköy’ün gururu olan öğrencileri geçtiğimiz günlerde Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu makamında kabul etti. Öğretmenleri ve kazandıkları kupalarla birlikte Başkan Nuhoğlu’nu ziyaret eden öğrenciler Nuhoğlu ile spor dolu bir sohbet gerçekleştirdi. 
Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahar Yalçın ile Kadıköy Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Zafer Batar’ın da bulunduğu ziyaret sırasında Başkan Nuhoğlu, elde ettikleri başarıyla Kadıköy’un gururu olduğunu ifade ettiği gençlere, "Derslerinizin yanı sıra sporda da örnek bir başarı sergilediniz" diyerek tebrik etti. Başkan Nuhoğlu daha sonra öğrenciler ve öğretmenleriyle fotoğraf çektirdi ve günün anısına hediyelerini takdim etti.

ARŞİV