Şampiyonluğa çeyrek kaldı

Ataşehir Bayan Futbol Takımı grubunda en farklı galibiyete imza attı: 9-0

25 Ocak 2012 - 15:34

Ataşehir Bayan Futbol Takımı grubunda en farklı galibiyete imza attı: 9-0

Ataşehir Bayan Futbol Takımı Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde şampiyonluğa koşuyor. Haftasonu A Grubunda oynanan 7. Hafta maçlarında maç başına ortalama 6 gol vardı. Toplam 20 golün atıldığı maçlarda 9 gol Ataşehir Belediyespor-Formet Gençlik maçında geldi. Ataşehirli bayan kramponlar rakibinin ağlarına 9 gol göndererek haftanın en farklı galibiyetini aldılar.
A Grubunda diğer maçlarda sonuçlar şöyle gerçekleşti:
Gazi Üniversitesi Kızılcahamam 6-0 Mersin Camspor Kdz. Ereğlispor 4-1 İzmit Belediyespor Grupta 19 puanla Ataşehir Belediyespor lider. İkinci sırada 17 puanla Kdz. Ereğlispor yer alıyor. Üçüncü sırada 16 puanla Gazi Üniversitesi Kızılcahamam bulunuyor.
A Grubunda 8 hafta programı şöyle:
Mersin Camspor-Kdz. Ereğlispor
İzmit Belediyespor-Formet Gençlik
Gazi Üniv.-Ataşehir Belediyespor
Kadınlar 1. Ligi B Grubunda 7. Hafta maçlarında Çamlıcaspor, Konak Belediyesi’ni 3-0 yendi. Trabzon İdmanocağı ise Adana İ.Y. ile 1-1 berabere kaldı. Lüleburgaz 39 ise deplasmanda oynadığı maçta Medikal Park Antalyaspor’u 8-1 yenerek grubun en farklı galibiyetini aldı. B Grubunda 21 puanlı Lüleburgaz 39’un, ikinci sıradaki Konak Belediyespor ile arasındaki puan farkı 7. Trabzon İdmanocağı ise 10 puana sahip.
8. haftada Adana İ.Y. ile Konak Bel.
Lüleburgaz 39 ile Trabzon İdmanocağı
Medikal Park ile Çamlıcaspor karşılaşacak.

ARŞİV