Şaşkınbakkal'da yeni dönem

Kadıköy Belediyesi Şaşkınbakkal Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi yeni dönem çalışmalarına başladı. Merkezde hobi ve kişisel gelişim kurslarına kayıtlar devam ediyor.

14 Ekim 2010 - 16:16

Kadıköy Belediyesi Şaşkınbakkal Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi’ide Hobi ve Kişisel Gelişim Kursları yeni dönem kayıtları sürüyor.
Şaşkınbakkal Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi, eğitimlere başvuruda bulunan yurttaşların ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandıran, toplumsal ve kültürel gelişmeleri sağlayan, yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlayan, çalışmaları ilgiyle takip edilen, çevresiyle bütünleşmiş bir merkez.
1994 yılından beri 2160 kişiye eğitim veren ve Kadıköy'ün kentli kesimine hitap eden Şaşkınbakkal Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi'nde, Halk Eğitim Merkezleri işbirliği ile alanlarında uzman eğitmenler tarafından değişik yaş ve ilgi alanlarına yönelik hobi ve kişisel gelişim kursları veriliyor.

HANGİ KURSLAR DÜZENLENİYOR?

Merkezde, El sanatları, Resim ve İngilizce’nin yanı sıra Senaryo yazım ve film yapımı ile Tıbbi bitkilerin kullanımına yönelik kursların da düzenlenmesini planlanıyor. Üç aylık periyotlarla devam edecek olan ücretsiz kurslardan tüm Kadıköylüler faydalanabilecek.
Şaşkınbakkal Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi'nde faaliyet gösteren hobi ve kişisel kurslara katılmak isteyenler; kayıt için 1 fotoğraf, kimlik belgesi fotokopisi ve ikametgâh belgesi ile merkeze başvurmaları yeterli. Kurslar, hafta sonu da olmak üzere hemen hemen her gün yapılıyor.

-Adres: Şaşkınbakkal Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi Kazım Özalp Sokak Salihbey Apt. No : 16 Şaşkınbakkal/Suadiye
Tel: 0216 368 60 89

Sinem TEZER


 


ARŞİV