Şebinkarahisarlıları buluşturan yemek

Aralarında işadamlarından tutun da doktor, avukat, gazetecisine kadar yüzlerce Şebinkarahisarlıyı İstanbul’da buluşturan yemekte birlik, beraberlik ve sıla özlemi vurgulandı.

14 Aralık 2011 - 16:31

Şebinkarahisarlılar İstanbul’da biraraya gelerek hasret giderdi. Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu tarafından geçtiğimiz hafta, yine bir Şebinkarahisarlı işadamına ait olan Point Otel’de, Şebinkarahisarlı işadamlarına, tanışma, kaynaşma ve yaptıkları maddi ve manevi hizmetlerden dolayı teşekkür yemeği verildi. Yemek, Derneğin etkinlik komisyonu yetkilileri ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyeleri, Mustafa Koca, Elvan Turan, Hüseyin Yeniad tarafından düzenlendi.

Dernek Başkanı Yücel Kısa, “Amacımız; gerek dernek çalışmalarında gerekse Şebinkarahisar ve köylerine yapılan hizmetlerde hep müracaat edilip para talebinde bulunduğumuz değerli işadamlarımıza bu defa para almak yerine teşekkür yemeği vermek, onları bu anlamda onura etmek, birbirlerini hiç görmeyen ne iş yaptıklarını bilmeyen hemşehrilerimizi biraraya getirerek tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamaktı ve bunu da başardık. Katılımın yüksel olmasından dolayı da mutluyuz” dedi.
Bundan sonra da bu tür organizasyonları daha profesyonelce gerçekleştireceklerini belirten Başkan Yücel Kısa, katılan veya çeşitli nedenlerle katılamayan tüm hemşerilerine teşekkür etti.
 
ŞEBİNMEDYA İŞBAŞINDAYDI
 
Derneğin çalışmalarından pek çok işadamının memnun olduğu gözlenirken, yine birçoğu İstanbul’daki Şebinkarahisarlıların daha etkin dayanışma göstermesi adına proje önerilerini dile getirdiler. Yücel Kısa, Avni İşcan, İbrahim Erdoğan, Ali Özacar, Cengiz Kahraman, Muharrem Kuzkaya, Şaziye Gülte, Sefer Sucu, Cengiz Özdemir, Müslim Eriş, Mustafa Karayılan, Yaşar Sucu, Erol Ünal Karabıyık’ın yönetimde yeraldığı dernek, kurumsal ve kurumdışı iletişime önem verdiğini Şebinmedya oluşumuyla gösteriyor. Şebinmedya; İstanbul ve Şebinkarahisar’daki hemşehrilerin iletişiminin medya ayağını yazılı ve görsel olarak yıllardır başarıyla yürütüyor. 
 
Mustafa SÜRMELİ

ARŞİV